Klokkenluideronline bans tm 18 10 2010


Op klokkenluideronline.nl geweigerde en gebannen  en verder  Interessante Bijdragen
http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10018/occupy-amsterdam-15-10-2011.html
Ha meneer kat mooie klokkenluiderhoax

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9907/micha-kat-en-de-holocaust-hoax.html
""EN DE JOOD YOAV SHAMIR LAAT IN 2009 ZIEN HOE DE HOLOCAUST-MAFIA DE LEUGENS TER EIGEN VOORDEEL EN GEWIN AANWENDT""
Ze zijn Uw artikelen aan het saboteren
De joodse mafia heeft de Filmpjes verwijderd met hun auteursrechtenterreurcel van uw link in bovenstaande alinea.

Je weet wel lieden als cidi mdi brein mssoftwarerights > joodse mafia in justitie etc
"Defamation..."

""Deze video is niet langer beschikbaar vanwege een auteursrechtclaim door First Run Features. Het spijt ons.""

http://www.youtube.com/watch?v=9qR1h-H7vNU&list=PLE72AB391EFD11D79&feature=plpp
Defamation - Yoav Shamir's Documentary (2009)
van IdeasEnhanceadas's channel
http://www.youtube.com/view_play_list?p=E72AB391EFD11D79

Sjá Kat ZO Kom je er dus nooit achter wie je familie werkelijk kapot heeft gemaakt en waarom je ouders zo weerspannig en defensief en stil zijn.  Als je met de duivel heuld krijg je ook duivelse gevolgen.
http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2010/09/look-at-who-was-really-behind.html
http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2008/11/jewish-professor-quarterly-magazine.html

""Mass murderer of German civilians, crypto-jew Winston Churchill
    "You must understand that this war is not against Hitler or National Socialism, but against the strength of the German people, which is to be smashed once and for all, regardless of whether it is in the hands of Hitler or a Jesuit priest." --Winston Churchill, Emrys Hughes, Winston Churchill - His Career in War and Peace, p. 145; quoted as per: Adrian Preissinger, Von Sachsenhausen bis Buchenwald, p. 23.  http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2009/10/why-jewry-fomented-wwii-and-fabricated_02.html
http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2009/04/review-of-james-bacques-book-other.html

"Crimes and Mercies" by James Bacque: the genocide of 9 to 14 million ethnic Germans under Allied occupation from 1944-1950
 http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2008/11/crimes-and-mercies-by-james-bacque.html


Dit Ziet HELEMAAL uit Naar hoe joodse elite of adel  de derdewereldhulp bedrijven en hoe het NU in Somalie Ook gaat. ""The guilt of the world press in covering up the atrocity is compounded by the fact that the American and British public were told of the starvation itself, but were kept ignorant of the criminal policies of the Allies which produced it.""   http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2008/11/hidden-history-starvation-of-around-one.html 

http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2009/12/after-reich-brutal-history-of-allied.html
http://tora-yeshua.nl/2011/02/israel-moordenaars-werd-gescandeerd-in-dordrecht/#comment-6523
Op 16 oktober 2011 @ 23:53 schreef WatRaar
Beantwoorden

Trouwens niet zo raar want cidi justitie en mdi zitten ook vol op in de valse antisemitismecijfers kweken handel. Daar persen ze dan weer wettelijk en politiek gewin uit en krijgen van staathandlangers om niks zo maar extra bescherming en voordelen en subsidies onder die excuses zo als bewaking en aparatuur voor hun kerken terwijl daar juist nooit nog wat gebeurd is zo als een jood in israel wel een moskee leegschoot een een andere jood hier een winkelcentrum leegschoot en een andere jood weer 15 van Onze Babies aanviel in Belgie met een mes en zulke dingen.

Èn Wié Beschermd Ons Die dát alles moeten betalen?

http://tora-yeshua.nl/2011/02/israel-moordenaars-werd-gescandeerd-in-dordrecht/#comment-6522
Op 16 oktober 2011 @ 23:47 schreef WatRaar
Beantwoorden

Wat raar

Meermalen zag ik al dat islamitische protestgroepen door joodse hersenspoelrabijnen worden geéscorteert. Op 2:44 zijn toch duidelijk twee reliegangsta´s van de joodse mafia als escorte te zien!

Normaal gesproken heersen deze joodse en ook islamitische gangsterrabijnen over ‘minions.Dwz over als Babies en Kind door hen gehersenspoelde en gemartelde Kinderen die ze daar na geheel het leven kunnen misbruiken voor ook dit soort gelegenheden.Naast verdere mafiawerkzaamheden als Mensen handel heroinehandel protituties en kinder prostituties Orgaanhandel etc ophitsingen antisemitismen voor politiek belang kweken etc etc !


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10011/hitlers-leger-stampvol-joden.html/comment-page-3#comment-68803
JAJAZalWel
16 oktober, 2011 om 23:39

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

Zeg Gooi Mijn Comment er eens door heen of mogen hier enkel kiddyrapers hun zegje komen doen stelletje demminkdevoten?!


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10011/hitlers-leger-stampvol-joden.html/comment-page-3#comment-68795
    JAJAZalWel
16 oktober, 2011 om 21:59

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

@Ria 16 oktober, 2011 om 19:30 150.000 joden in het Duitse leger op een totaal van 10 miljoen is normaal.”"

Kuch …heel de nazitop was joods inclusief hitler zelf en alle leden Wannseekonferentie.Als heel een kadertop zo goed als volledig joods is en Land en oorlog aanstuurd dan is het een zuiver joodse aangelegenheid.

“”Nee, echte klokkenluidende helden als Hans en Sophie Scholl”"
Ria wat vragen vanwege discrepanties:
Waarom staan hans en sophie scholl niet in de kranten archieven 1943 en later.Reken maar dat als die Duitsers iemand veroordeelden dat het in de kranten stond en waar om ook omdat die niets te verbergen hadden.
En hoe kon het dat zij 1943 nog vrij rond liepen daar zij volledig volbloed askenazijoden zijn en volgens eigen claim allen achter prikkeldraad vergast werden?

Durft yvonne van hertum zich nog te vertonen die schooier?
camilleri.nl/2011/10/rechter-verbod-stalken-pedojaagster/comment-page-1/#comment-3342
Kattemepper zegt:
15 oktober 2011 om 17:52

Artikel doet me aan een “pedo jaagster”(Pedofielen Zijn De Liefste Mensen in het Heelal) Denken geheten Yvonne van hertum(scum)

Zij is gefinancieerd en opgezet met Gelden van justitie en specifieker mafiabaasje joris demmink die op Klokkenluideronline en al jaren Hot Item is.

In 2009 nóg … kunt U zich héel mischien herinneren deed justitie de Pedofielen jachten pér radio discjockeys en via de staat cq justitie door ca elke week tweemaal over Pedofielen uit die Kast beginnen te gillen.

….èn ALLE Moeders Oma en Opa´s lieten Hun Kindje Hun Kleinkindje vallen als hete aardappelen en lieten Ze aan hun lot óver …gevonden vreten vóór de joodse mafia die als kanker in de Staat ingevreten zit en hun pedofielennetwerken en Misbruik schoolsystemen.

De Pedofielenvervolgingen dienen het uit eenvallen van Uw Gezin Familie Volk.Ieder Èén Alleen geisoleerd en Eenzaam.>>>verdeel en heers!

Indién echter MEN Aangiften DOET Ván WÈRKELIJKE MISDADEN … Ván massale Kinder verkrachtingen drogeringen bij Overheden krijgt Men Moordaanslagen pér krát over Zich héén.

Áls MEN bij yvonne van hertum(scum)op de Website Getuigenis Doét Ván grootscheepse Kinder Misbruiken Verkrachtingen verprostitueringen en drogeringen – robert m en drent zijn GÈEN uitzonderingen – DÀN wéét ze niét HOÈ SNEL ze de Bezoeker moét bannen blokken en verder Plaatsing Informatie en Waarschuwingen verhinderen onmogelijk maken.

Henk bres dé volgende Pedofielen klopjachtorganisator!

Een ex bordeelhouder – prostitutie IN WÈLKE VORM DAN ÒÒK – IS willens en wetens Misbruik maken Ván al reeds vóór verkrachtte Kinderen – de bordelen hébben hun hoeren RÈCHTSTREEKS ván de scholen AL.Die groeien NIÈT aan een Boom en vallen op eens áls complete volmaakte competente hoér uit de Lucht vóór Uw Voeten NÈÈR!

GESTOLEN EN GEROOFD mét oa die Pedofielen vervolgingen!

Henk bres had als bordeelhouder kennis met mafiabaas joris demmink die vaker hun hand en span en handkangers uit JUIST het Criminele circuit halen en afpersen met ze mee te werken of anders.

En ZÒ rijdt henk bres op zijn ahw door joris demmink( Uw Belastinggeld)gefinancieerde motortje door het Land en maakt menig Gezin en Kind KAPOT!

ÒÒK > Èén IEDER DIE de robert m en drentzaak en hoe DÀT GÀÀT Volgen NAAST Op Klokkenluideronline de ontwikkelingen en Kritieken op Die HELE gang van zaken te Lezen WÈÈT DÀT dat zo krom en crimineel als een hoepel is!

NIKS GÈÈN Vervolging Ván Kinder Misbruiker Levensschenders MÀÀR bescherming Ván JUIST Dé ALLER ERGSTE SÒÒRTEN …Dé Kinder pooiers Kinder handelaren Kinder Misbruikers ÉN Móórdenáárs!

Òók Een henk bres een yvonne van hertum Heb Ik JÙIST DÀÀR – N.Ò.Ò.I.T Gezién!

Bij GÈÈN ÈNKÈLE Protestactie Vóór het Huis van joris demmink of de justitieburelen Zijn dezen aanwezig geweest als organisators als actievoerders oid.

Òm DÀT ze dóór HÈM betaald worden!
Mede dé afleiding ván JUIST Deze “”eigen”"ZAKEN dienen!
Handlangers Én collaborateurs!http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9996/horror-op-ambassade-in-tokio.html/comment-page-1#comment-68724
katjewoef
16 oktober, 2011 om 1:17

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

De link “”MARIKO-GATE EXPLODEERT ALSNOG”" >>> “”Observeren en uitschakelen van Taliban-sleutelfiguren, daar ging het om.”"

Zijn Verklaring Klopt met wat wikileaks ooit in de aanbieding had over Afghanistan en een stippen Landkaart met acties en incidenten.

Daar op waren de roadblock roadkills om Afghaans Bestuur te vermoorden en voor balkenendeklonen te vervangen en jacht op Talibanleiders (Tegen Sputterende Burgers)met drones te zien.


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9996/horror-op-ambassade-in-tokio.html/comment-page-1#comment-68715
katjewoef
15 oktober, 2011 om 18:18

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

@Marieke 15 oktober, 2011 om 17:57

De holocoustartikelen zijn juist uitstekend om de bredere samenhang met massaal Kinder Misbruik te Verbinden.

En hoé die Misbruikmafia over het geheel Slachtoffervolken aanpakt in in het gareel houdt.

De holocoustclaims “dag en nacht toé gebruld dé antismitismehetsen dé pedofielenhetsen en klopjachten dé homofielen hetsen en klopjachten dé artificiele islamterrorismenberichten dé artificiele reccesies dé bankenfaillisementsscams etc etc etc etc etc …HÀNGT A.L.L.E.M.A.A.L S.A.M.E.N en kómt van één mafiabende ingegraven in staat wet justitie meeste politieke partijen advocatuur en regering!

Òok de holocoustclaims en gespeelde verontwaardigingen hebben tot doel zich in absoluut “onaantastbare onschuld en slachtofferschap” in té graven en van dáár uit ONS te Terroriseren beroven bestelen beplunderen en verder ALLE Misdaad aan te doen incluis Móord en Verkrachting van Onze Gezinnen en Kinderen …mét vrijbrief!

Mede óm EIGEN Massalere Grootscheepsere Genocides en Holocaustmisdrijven plunderingen Misdrijven en chronische staatsterrorismen af te dekken!!!

Ik Vraag Me in Gemoede Áf Óf Deze Website Nóg Wél Dé Titel “Klokkenluiderwebsite” Mág Voéren?

De eerste Beste Blog en Andere Site waar onder dePers en ZELFS HPdeTIJD censureert en bant MINDER!

Ziét maar http://tinyurl.com/6de7ub6


http://www.camilleri.nl/2011/10/rechter-verbod-stalken-pedojaagster/comment-page-1/#comment-3342
Kattemepper zegt:
Je reactie is in afwachting van moderatie.
15 oktober 2011 om 17:52

Artikel doet me aan een “pedo jaagster”(Pedofielen Zijn De Liefste Mensen in het Heelal) Denken geheten Yvonne van hertum(scum)

Zij is gefinancieerd en opgezet met Gelden van justitie en specifieker mafiabaasje joris demmink die op Klokkenluideronline en al jaren Hot Item is.

In 2009 nóg … kunt U zich héel mischien herinneren deed justitie de Pedofielen jachten pér radio discjockeys en via de staat cq justitie door ca elke week tweemaal over Pedofielen uit die Kast beginnen te gillen.

….èn ALLE Moeders Oma en Opa´s lieten Hun Kindje Hun Kleinkindje vallen als hete aardappelen en lieten Ze aan hun lot óver …gevonden vreten vóór de joodse mafia die als kanker in de Staat ingevreten zit en hun pedofielennetwerken en Misbruik schoolsystemen.

De Pedofielenvervolgingen dienen het uit eenvallen van Uw Gezin Familie Volk.Ieder Èén Alleen geisoleerd en Eenzaam.>>>verdeel en heers!

Indién echter MEN Aangiften DOET Ván WÈRKELIJKE MISDADEN … Ván massale Kinder verkrachtingen drogeringen bij Overheden krijgt Men Moordaanslagen pér krát over Zich héén.

Áls MEN bij yvonne van hertum(scum)op de Website Getuigenis Doét Ván grootscheepse Kinder Misbruiken Verkrachtingen verprostitueringen en drogeringen – robert m en drent zijn GÈEN uitzonderingen – DÀN wéét ze niét HOÈ SNEL ze de Bezoeker moét bannen blokken en verder Plaatsing Informatie en Waarschuwingen verhinderen onmogelijk maken.

Henk bres dé volgende Pedofielen klopjachtorganisator!

Een ex bordeelhouder – prostitutie IN WÈLKE VORM DAN ÒÒK – IS willens en wetens Misbruik maken Ván al reeds vóór verkrachtte Kinderen – de bordelen hébben hun hoeren RÈCHTSTREEKS ván de scholen AL.Die groeien NIÈT aan een Boom en vallen op eens áls complete volmaakte competente hoér uit de Lucht vóór Uw Voeten NÈÈR!

GESTOLEN EN GEROOFD mét oa die Pedofielen vervolgingen!

Henk bres had als bordeelhouder kennis met mafiabaas joris demmink die vaker hun hand en span en handkangers uit JUIST het Criminele circuit halen en afpersen met ze mee te werken of anders.

En ZÒ rijdt henk bres op zijn ahw door joris demmink( Uw Belastinggeld)gefinancieerde motortje door het Land en maakt menig Gezin en Kind KAPOT!

ÒÒK > Èén IEDER DIE de robert m en drentzaak en hoe DÀT GÀÀT Volgen NAAST Op Klokkenluideronline de ontwikkelingen en Kritieken op Die HELE gang van zaken te Lezen WÈÈT DÀT dat zo krom en crimineel als een hoepel is!

NIKS GÈÈN Vervolging Ván Kinder Misbruiker Levensschenders MÀÀR bescherming Ván JUIST Dé ALLER ERGSTE SÒÒRTEN …Dé Kinder pooiers Kinder handelaren Kinder Misbruikers ÉN Móórdenáárs!

Òók Een henk bres een yvonne van hertum Heb Ik JÙIST DÀÀR – N.Ò.Ò.I.T Gezién!

Bij GÈÈN ÈNKÈLE Protestactie Vóór het Huis van joris demmink of de justitieburelen Zijn dezen aanwezig geweest als oprganisators als  actievoerders oid.

Òm DÀT ze dóór HÈM betaald worden!
Mede dé afleiding ván JUIST Deze ZAKEN dienen!


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9996/horror-op-ambassade-in-tokio.html/comment-page-1#comment-68712
katjewoef
15 oktober, 2011 om 17:23

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

@Luser 15 oktober, 2011 om 16:55

“Beatrix weet dat er geen dna-match is tussen de Gorilla [ koning Willem III] en Wilhelmina.”

Op zich geen eens nodig.
Als DNA niet Volkomen Nederlands cq Kaukasisch cq die slome Goyim is het Koningshuis geroofd.Simpel Klaar!

Op moment is het zelfs heel interessant om het dna van maxima en ook de drie kids met dat van job cohen te vergelijken.

Héél interessant!

Vonnis is dus vanwege al de ladingen Verdacht en Circumstantial Aanwijzingen en Signalen Artikelen en Missstanden als een mafiasamenzwering als een Misdrijf te Zién. Alle in wet en regeringskringen residerende leden hebben eigen belang bij deze uitspraak en dus onpartijdig vooringenomen Crimineel!
#
En probeer eens de streetcams van Tokio en die andere Steden?

http://www.goandroam.com/webcams/japan/tokyo/


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9996/horror-op-ambassade-in-tokio.html
@Luser  15 oktober, 2011 om 16:55

"Beatrix weet dat er geen dna-match is tussen de Gorilla [ koning Willem III] en Wilhelmina."

Op zich geen eens nodig.
Als DNA niet Volkomen Nederlands cq Kaukasisch cq die slome Goyim is het Koningshuis geroofd.Simpel Klaar!

Op moment is het zelfs heel interessant om het dna van maxima en ook de drie kids met dat van job cohen te vergelijken.

Héél interessant!
Vonnis is dus vanwege al de ladingen Verdacht en Circumstantial Aanwijzingen en Signalen Artikelen en Missstanden als een mafiasamenzwering als een Misdrijf  te Zién. Alle in wet en regeringskringen residerende leden hebben eigen belang bij deze uitspraak en dus onpartijdig voor ingenomen Crimineel!

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9996/horror-op-ambassade-in-tokio.html/comment-page-1#comment-68703
Michiel
15 oktober, 2011 om 13:57

@Marieke Ik Bén Niét ziek Ú Òok Niét!

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9996/horror-op-ambassade-in-tokio.html/comment-page-1#comment-68700
Michiel
15 oktober, 2011 om 13:46

@BORG 15 oktober, 2011 om 13:03

Niet Waar.

Het kwaad dat de Mensheid vernietigde kwam van een Ramp in de Geschiedenis van de Kosmos.Het is ook alleen maar een probleem van Specifiek de Mensheid elders komt dit niet voor.Maar vrees Niét U Bent aan het Helen.


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9996/horror-op-ambassade-in-tokio.html/comment-page-1#comment-68699
Michiel
15 oktober, 2011 om 13:39

Zou natuurlijk Wél weer ÁL Wéér een Mooie nékslag voor de mafiamsm zijn?

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9996/horror-op-ambassade-in-tokio.html/comment-page-1#comment-68697
Michiel
15 oktober, 2011 om 13:36

Tóch nog effe CNN.

Ik Keek op de tokiocambeelden en Zag geen Onrusten paniek etc

Zou CNN wat kunnen “overdrijven want die misbruikmafia pakt ALLE kansen aan om chaos afleiding zelfs Winkelcentrumshooters te kweken omdat ze zélf zó in de Belangstelling staan!?

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9996/horror-op-ambassade-in-tokio.html/comment-page-1#comment-68696
Michiel
15 oktober, 2011 om 13:29

CNN?

Dat is zo een beetje het ergste ophits propaganda en lieg mafiakrantje van die uithoek en staan full blown in eigendom van de Kiddy rapemiljonairs.

Bij voorbeeld toen de actie van o.m. twan huys op een universiteit en wat schimmige berichtjes er over dat Ayaan Hirsi Ali het daar bezocht om te insinueren dat Zij nog zou Leven maar de Reacties Blijk Gaven dat niet te Geloven deed CNN Dát over met interview met een look a like én plain blanc óp TV.Maar Òok Dát was niet perfect en Haar accent verraadde dat die look a like GEEN WÒORD Nederlands Kon Spreken naast wat andere kleinigheden!

Hirsch ballin en meute had Haar door de feinsteins > die ook Obama opgekweekt en geleverd hadden laten vermoorden om dat Zij een Enquette Niét Naár de Moord óp Theo van Gogh Wilde Máár NÀÀR de Onderzoekers die de Moord op Theo van Gogh Onderzocht hadden…Je Weet Wél politie recherche politiek NFI Uw vrind en helper(naar de klote)and Such Trouble!

Dat had de planning van de misbruikmafia in gevaar gebracht wat hun invoering internationale artificiele islamterrorismen en verheviging staatsterreurmogelijkheden Betreft.

Dus de Amerikaanse feinsteins hadden ook belang in Haar neutralisatie.effe een beetje in hun terrorismen gaan wroeten …wat denkt Ze wél die Dame?

Voor die Moord was bouyeri nog door doctors van leeuwen uit de staatsdatabanken geselecteerd en tot goddienstwaanzinnige Moordenaar getransformeerd.De 20 islamieten die op het Vliegtuig naar WTC 9/11 werden gezet had hij ook mee helpen selecteren en vormen.No problemo met alle Luchthavens onder israelisch beheer natuurlijk! Wát zo goed als alle overheid bedrijfsleven en industrie is overkomen sinds ze de grottscheepse plunderingen en roven beginnende met de privatiseringen begonnen! > In Héél de Westerse Wereld!

En Wees Gewaarschuwd die meute is zó gék hirsch ballin dat ze een onderbroekterrorist op een Vliegtuig zetten om er Bodyscanners door heen te krijgen – was enige reden + wat terrorismenlading er bij – een Terrorismenalarm dat job cohen al even eerder had willen produceren door een Vrouw Die al reeds Vermoordt is door hen … een Vals Terreuralarmtelefoontje te laten Plegen waar hij zijn politiechef welten nog voor de schuld gaf op tv die h#nd!

Nu zitten We hélemáál opgescheept met een Koningshuisverkrachter job cohen die zijn zuster maxima bevrucht heeft met drie Kinderen en pwa als Kind al gesteriliseerd hadden.

Strenge direchte incestvoortplanting is common bij de misbruikmafia en in een even streng kastenstelsel van millenia.

Ik Ben niét tegen incest ´t is maar Waar de Liefde Ons Wenst Máár minnen en Voortplanten onder dwang isolatie en misleiding is ALTIJD Verkrachting en Ernstigste Beschadiging van Ons Hoogste Goed en Levensweg met zwaarste Gevolgen zo als de Dood van de Vrije Wil en Dáár mee Alle Vrijheid Voorspoed en Geluk.Alles wordt haat kwaad en geweld.

Nu Kent U de Oorzaak Ván Alle haat kwaad geweld misdaad en oorlog Armoeden en Ongeluk op Aarde!

Èn een minister president mark rutte die een van zijn beide Dochterjes 12 yo bezwangerde in zijn fritzlkelder en Haar op Kiddy rapeeiland Aruba laat uitbuiken en ondertussen bevallen is van een Zoontje.

Dáár zal Men sjuul paradijs niet Zién!


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9989/telegraaf-chanteert-justitie.html/comment-page-2#comments
Michiel
15 oktober, 2011 om 12:37

Ja daar heb je het al !

Die gezamenlijke kindermisbruiken zijn dé lijm van die incestmafia en zo houden ze elkaar allemaal bij de strot van uit elke Terreur en plundercelafdeling.

Dát de telegraaf dan mogelijk omgekeerd justitie weer chanteert kan dermatig kloppen met de geruchten dat sjuul paradijs al in de tachtiger jaren veroordeeld moet zijn wegens kinder misbruiken en van uit die optiek al in handen joris demmink en de rapemafia.
Vervolgens in de ergere kindermisbruiken getrokken is wat een standaardmaatregel van ze is om een weg van ‘no return te installeren.

En van uit die gevolgen justitie weer te goed kent om uitgeschakeld te worden.

Daar bij heeft sjuul paradijs net het Leven van een 12 jarig meisje dermatig verwoest met illegale medische gegevens dat zij nu in handen van de staatsmafia jeugdzorg zonder thuis zonder familie zonder veiligheid is. Ze moest onder politiebescherming uit haar huis ontzet worden omdat meneer sjuul paradijs het nodig vond haar goed uit en aan te lichten als publieksafleiding van andere op dat moment de aandacht hebbende en hen zeer ongelegen hen aangaande zaakjes waar een winkelcentrum bij betrokken was en iets meer.

Een teken dat de telegraaf inderdaad hand en spandiensten aan justitie cq joris de baas demmink verleent aka de misbruikmafia.

Het is inderdaad kanker en de overheid total loss.

Btw NFI is dermatig verrot dat toen een amerikaanse instantie laatst een onderzoekje overdeed ze gelijk al een trap van kritiek kregen.Het gaat ze zo slecht af dat ze al eigen volgfanwebsites met hun failures hebben. De jorissen zullen daar dan ook wel van de planken af springen?

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9989/telegraaf-chanteert-justitie.html/comment-page-1#comment-68689
http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9989/telegraaf-chanteert-justitie.html
Michiel
15 oktober, 2011 om 12:32
 take 2 @AIRVD 14 oktober, 2011 om 9:21

Een Farce?

Van meet af aan enkel opgezet om Volken te kunnen knechten Monddood maken neutraliseren …en chronisch plunderen …zó slim dát zelfs rechters -gemiddeld dé achterlijksten niet er geheel en al in trappen zelfs na acht jaar opleidingen.

De asiatische mafiasekte drong die strafwetgevingen ook op aan Landen Volken en Koninkrijken(en Wij Arm) door bij voorbeeld de Vrouw van Karel V dermatig te mutileren en open te snijden en demonisch neer te leggen en de Bevolking van de Misdaad te beschuldigen dat Karel op slag Geestelijk gestoord werd en de door hen ‘kuch geadviseerde strafwetrechtsystemen opdrongen …zij dé ovj en rechter natuurlijk …Carolinawetgevingen…de gruwelijkste mutilaties en martelstraffen tegen de Onschuldige geweldloze gebruikelijk onbewapende Bevolkingen.Gehele wetstelsel altijd al een mafiatool geweest.

En laat je door de af en aan rijdende rechter en gelijkende keurigheden maar géén rad voor Ogen draaien met hun eigen nivo simpele zielen public relations (s)lijmacties!


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9941/waarom-nu-de-holocaust.html/ comment-page-3#comment-68686
Michiel
15 oktober, 2011 om 12:23

Hanss 15 oktober, 2011 om 9:47
“”Ik vind dat Micha mag beweren wat hij wil en desnoods dat er geen gaskamers hebben bestaan, maar ik geloof zelf dat die er wel waren en dat van de rond 18 miljoen Joden die er voor de oorlog wereldwijd waren een derde= 6 miljoen is omgekomen”"

Abuis Ben je …na de oorlog telde de wereldbevolking van de joden 800.000 méér dan voor de oorlog.

Wat betekent 800.000 + 6.000.000 MEER de geclaimde verliezen ingecalculeerd.

Hadden die niet anders dan neuken te doen?


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9996/horror-op-ambassade-in-tokio.html/comment-page-1#comment-68685
Michiel
15 oktober, 2011 om 12:12

Probeer eens de streetcams van Tokio en die andere Steden?

http://www.goandroam.com/webcams/japan/tokyo/

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9994/morgen-revolutie-wereldwijd.html/comment-page-1#comment-68673
johan bosman
15 oktober, 2011 om 8:37

Johnmans,

Op “Casper Live Aircraft Tracking” is goed te zien hoe ontzettend druk het in ons luchtruim is. Als je daarbij bedenkt dat alleen al in de start gemiddeld 8 kuub kerosine wordt verstookt dan weet je het wel. Op diensthoogte, zo’n 12 km, is het -50 graden en de bij de verbrandig ontstane waterdamp en andere viezigheid bevriest. Staat de lucht bij uitzondering volmaakt stil dan blijven de trails lang en scherp hangen. Over de volte van ons luchtruim, dat in horizontale en verticale richting in zeer veel zones is verdeeld, nog even het volgende. Twee jaar geleden is de transponder ook in onze niet commerciëel ingezette vliegtuigen verplicht geworden. Voor elke kist was dat 2000 Euro extra zonder inbouwkosten. Op de eerste dag dat we ze gebruikten paniek! Ze moesten direct worden uitgezet: de verkeersleiding van Schiphol begon door te draaien. En er was nog een andere reden. Omdat wij erg stijl starten leek het voor militaire vliegers alsof er een geleid projectiel aankwam: terroristen! Het klinkt misschien wat vreemd maar wij vliegen bijna uitsluitend op zonneënergie (opstijgende lucht) en dat bevalt prima!


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9977/updates-kustaw-bessems-holocaust.html/comment-page-2#comment-68672
Michiel
15 oktober, 2011 om 6:01

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

“” HOLOCOUSTONTKENNER “”

???

Wat is gebeurd mét > ÒNSCHULDIG TÒT UW SCHULD IS BEWEZEN < ?


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9989/telegraaf-chanteert-justitie.html/comment-page-1#comment-68671
Michiel
15 oktober, 2011 om 5:52

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

Joehoe moderator wees een Lief meisje en gooi Mijn Commentjes even Online.

Dank je wel hoor

Kusjes


http://www.camilleri.nl/2011/06/politie-slaat-invalide-albert-verschoor-49-de-cel-in/comment-page-1/#comment-3307
jahoor zegt:
15 oktober 2011 om 05:37

“”De man heeft niet gereageerd op normale vragen, daarop heeft onze agente ingegrepen.”"

Wat Mooi …Kan Ik voortaan Ingrijpen als die idioten niet ‘Normaal op Mijn Gezwets reageren

Waar woont die politiewoordvoerder Henk van der Velde?
Wil ´m de weg naar Pieter zonder Baan Wijzen.

Wil van ´m Weten óf zijn vrouw hem ook wettelijk verantwoordt in elkaar slaat aangezien die al jaren niet naar haar gezemel luistert.

Goéd …Máár Pér Saldo IS Geheel dé Situatie van zinloos staatsgeweld ontstaan Sinds de joodse mafia oa donner en hirch ballin hoogervorst balkenende lubbers pechthold van aartsen wolfsen zalm wellink verhagen rutte roemer cohen etc etc de Bevolking per 1991 vogelvrij maakten en Weerloos buiten de wet stelden en een spectrumbrede staats en ambtenaren boycot waar aan geheel de justitiele en wetgevende macht willens en wetens mee deed wat tot Gevolg Hád Dát oa. het aantal Zelfmoorden PER JAÀR mét 35.000 toé nam. Tegelijk Hét Land Sinds Mét de privatiseringen al lootende plunderende wát in 1991 erger werd en in 1995 door decreet hoogervorst aan ambtenaren om de Bevolking van af dán helemaal niét meer te Mogen Helpen of Bijstaan NÒG ÈRGER wérd!

Pér 1991 ZIJN ÒOk 900.000 Autochtóón Nederlandse Voordeuren hét Land ÚIT Gevlucht!

ALLE Diensten Instanties media staatsmiddelen Ambten én regering als Raciaal Terreur én plunderwapen der joden.

NU is israel “bóóming en de in de Wijkterrorismen en verder Misdrijven als heroinehandel geweld en prostituties collaborerende turken hebben het ook wonderlijk goed!

Dit Sóort Situaties ZIJN Dé DIRECTE Gevolgen van enkele decennia totalitaire mafiastaatsterrorismen tegen de Bevolking.

De schooiers cohen die PWA als Kind al steriliseerde en zijn incestzusje maxima ZÈLF van drie kinderen voorzag(Zó stelen en Roven ze DÙS ook Koningshuizen)en rutte die nét zijn 12 Jarig Dochterje van een gezonde zoon in zijn fritzlkelder vóorzag waar van ze mocht uitbuiken op Kiddy rape eiland Aruba dejager donner zetten die Misdaadlijn Gezien hun escapades en verzwijgingen Blijkbaar in naam en dienst aan de joodse mafia en israel vóórt!


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9989/telegraaf-chanteert-justitie.html/comment-page-1#comment-68670
Michiel
15 oktober, 2011 om 5:01

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

@AIRVD 14 oktober, 2011 om 9:21

Een Farce?

Van meet af aan enkel opgezet om Volken te kunnen knechten Monddood maken neutraliseren …en chronisch plunderen …zó slim dát zelfs rechters -gemiddeld dé achterlijksten niet er geheel en al in trappen zelfs na acht jaar opleidingen.

De parasietsekte drong die strafwetgevingen ook op aan Landen Volken en Koninkrijken(en Wij Arm) door bij voorbeeld de Vrouw van Karel V dermatig te mutileren en open te snijden en demonisch neer te leggen en de Bevolking van de Misdaad te beschuldigen dat Karel op slag Geestelijk gestoord werd en de door hen ‘kuch geadviseerde strafwetrechtsystemen opdrongen …zij dé ovj en rechter natuurlijk …Carolinawetgevingen…de gruwelijkste mutilaties en martelstraffen tegen de Onschuldige geweldloze gebruikelijk onbewapende Bevolkingen.Gehele wetstelsel altijd al een mafiatool geweest.

En laat je door de aan en wegrijdende rechter en gelijkende keurigheden maar géén rad voor Ogen draaien met hun eigen nivo simpele zielen public relations (s)lijmacties!http://www.camilleri.nl/2011/10/geenvervolging-poging-tot-doodslag-politieagent-fred-buffing/comment-page-1/#comment-3300
jahoor zegt:
14 oktober 2011 om 13:53

Tsss moderatie > gebruikelijk Ervaren als Teken van totale Verrotting om te Beginnen Al.

jahoor zegt:
Je reactie is in afwachting van moderatie.
14 oktober 2011 om 13:52

Nou die jongens zullen wel cocaine ook genuttigd hebben en de agent zo zwaar aangerand dat die moest vrezen elk moment de controle en daar mee wapen te verliezen én óf zulks gedrogeerd agressief stel dan halt had gehouden?

Het moet toch bedacht worden dat zij juist uit waren op overmacht en wapen?

Wel van beide kanten blijven bekijken anders kan het Koren tussen de kaf niet gevonden worden.Hoe zeer men ook tegen de overheden die verrot zijn verder ook staat kunnen er nog Juweeltjes tussen zitten!


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9989/telegraaf-chanteert-justitie.html/comment-page-1#comment-68649
Michiel
14 oktober, 2011 om 14:02

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

Hallo hoe staat het hier met de zo nieuw verworven nieuwe stijl eerlijke non censormedia?

Of is dat al pasé ?

Werken we mischien aan simpelweg just an other brave new world nummer 87 with old habits and the same old crimes?


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9989/telegraaf-chanteert-justitie.html/comment-page-1#comment-68648
Michiel
14 oktober, 2011 om 13:41

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

Ja daar heb je het al !

Die gezamenlijke kindermisbruiken zijn dé lijm van die incestmafia en zo houden ze elkaar allemaal bij de strot van uit elke cel.

Dát de telegraaf dan mogelijk omgekeerd justitie weer chanteert kan dermatig kloppen met de geruchten dat sjuul paradijs al in de tachtiger jaren veroordeeld moet zijn wegens kinder misbruiken en van uit die optiek al in handen joris demmink en de rapemafia.
Vervolgens in de ergere kindermisbruiken getrokken is wat een standaardmaatregel van ze is om een weg van ‘no return te installeren.

En van uit die gevolgen justitie weer te goed kent om uitgeschakeld te worden.

Daar bij heeft sjuul paradijs net het Leven van een 12 jarig meisje dermatig verwoest met illegale medische gegevens dat zij nu in handen van de staatsmafia jeugdzorg zonder thuis zonder familie zonder veiligheid is. Ze moest onder politiebescherming uit haar huis ontzet worden omdat meneer sjuul paradijs het nodig vond haar goed uit en aan te lichten als publieksafleiding van andere op dat moment de aandacht hebbende en hen zeer ongelegen hen aangaande zaakjes waar een winkelcentrum bij betrokken was en iets meer.

Een teken dat de telegraaf inderdaad hand en spandiensten aan justitie cq joris de baas demmink verleent.

Het is inderdaad kanker en de overheid total loss.

Btw NFI is dermatig verrot dat toen een amerikaanse instantie laatst een onderzoekje overdeed ze gelijk al een trap van kritiek kregen.Het gaat ze zo slecht af dat ze al eigen volgfanwebsites met hun failures hebben. De jorissen zullen daar dan ook wel van de planken af springen?

En wel meer ook.

http://hetzuur.blogspot.com/2011/10/ronny-naftaniel-beschermt.html


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9989/telegraaf-chanteert-justitie.html/comment-page-1#comment-68648
Michiel
14 oktober, 2011 om 13:41

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

Ja daar heb je het al !

Die gezamenlijke kindermisbruiken zijn dé lijm van die incestmafia en zo houden ze elkaar allemaal bij de strot van uit elke cel.

Dát de telegraaf dan mogelijk omgekeerd justitie weer chanteert kan dermatig kloppen met de geruchten dat sjuul paradijs al in de tachtiger jaren veroordeeld moet zijn wegens kinder misbruiken en van uit die optiek al in handen joris demmink en de rapemafia.
Vervolgens in de ergere kindermisbruiken getrokken is wat een standaardmaatregel van ze is om een weg van ‘no return te installeren.

En van uit die gevolgen justitie weer te goed kent om uitgeschakeld te worden.

Daar bij heeft sjuul paradijs net het Leven van een 12 jarig meisje dermatig verwoest met illegale medische gegevens dat zij nu in handen van de staatsmafia jeugdzorg zonder thuis zonder familie zonder veiligheid is. Ze moest onder politiebescherming uit haar huis ontzet worden omdat meneer sjuul paradijs het nodig vond haar goed uit en aan te lichten als publieksafleiding van andere op dat moment de aandacht hebbende en hen zeer ongelegen hen aangaande zaakjes waar een winkelcentrum bij betrokken was en iets meer.

Een teken dat de telegraaf inderdaad hand en spandiensten aan justitie cq joris de baas demmink verleent.

Het is inderdaad kanker en de overheid total loss.

Btw NFI is dermatig verrot dat toen een amerikaanse instantie laatst een onderzoekje overdeed ze gelijk al een trap van kritiek kregen.Het gaat ze zo slecht af dat ze al eigen volgfanwebsites met hun failures hebben. De jorissen zullen daar dan ook wel van de planken af springen?

En wel meer ook.

http://hetzuur.blogspot.com/2011/10/ronny-naftaniel-beschermt.html


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9959/zyklon-b-pas-actief-op-257-graden.html/comment-page-5#comment-68640
pik stalker
14 oktober, 2011 om 11:19

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

ÒwWÒW lamare

svali zegt dat illuminatie GÈÈN joods complot zijn.

Vervolgens worden namen genoemd bedrijven genoemd die Exclusief even als meeste justities media wetgevingen bedrijven en politieke partijen in JUIST JOODSE hand zijn of eerder “dé goede herders” de elite dáár ván die eigen volk ook als honden als hoeren cq soldaten misbruiken uitvreten bedonderen alle eeuwen al. Dé ieder voor zich en allen tegen een mentaliteit.

Hitler is al bewezen askenazi joodse afkomst onderzoek onder ca 30 Familieleden heeft dat Ondersteund alsmede men het asiaat er ZÒ van af ziet even al goebels joods wás even als ALLE leden van de Wannseeconfererentie.

Je Moet Weten dat deze specifieke Fakejoodse ( de Naam Jood ca 600 jaar geleden van de Blanke Volken gestolen als ENIG geschiedsschrijvers en verder Boékholocousters en kirstallnachtleute))en Beter Benaamd asiatische incestelite 15.000 jaar geleden en langer nog AL GROOTMEESTERS waren in overweldigen mennen manipuleren uitvreten “ÉN óp vreten” en bedonderen van Volken en al Hersen operaties uitvoerden om Slaven te idealiseren toen ze faraos in Egypte waren en de egyptenaren en afrikanen als slaven hielden.EN massaalst met ritueel misbruik martelingen drogeringen Hersenspoelingen en verkrachting van Kinderen en Babies absolute macht over Volken pakt én behoudt.

Dé Schrik van de Wereld Alle Volken en zich zelf Òok!
De overheden zitten ér vól mee omdat het Crimineelste war en machtsmongers en meest machtige incestmafiasekte zijn van de eerste orde…. vele millenia al.Een upper shadowsociety parasiterende op host Volken.

Zélf houden ze zich náámloos of roven de identiteit van de Bevolking waar ze op moment bivakeren. Kunnen ze de schuld aan dé Slachtoffervolken zélf af smeren. EN zelfs met geroofde naam als ‘joden mag men niet over ze spreken anders is ronny de buurtbeul van ze er als de kippen bij of anders hun handlangers in justitie en wetgevingen wel of de rabbi om de hoek.Alleen in Nederland al hebben ze 90.000 rabijnen op staatskosten subsidies en mafiainkomsten die ze ondersteunen. Èn sturen staat wetgevingen diensten media regering EU en meeste politieke partijen aan…internationaal!

Een hoax society waar in WIJ als slaven hoeren en pluimvee worden gekweekt en gehouden Misbruikt verhandeld en af geslacht!

Dát … hun werken en daden maken ALLE geschiedenis uit dat We Kennen!

Waren in hun ontwikkeling hun evolutie steken gebleven en trokken de Wereld mee onder!

http://hetzuur.blogspot.com/2011/10/ronny-naftaniel-beschermt.html?


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9989/telegraaf-chanteert-justitie.html/comment-page-1#comment-68639
pik stalker
14 oktober, 2011 om 10:49

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

Zou me niet verbazen als madeliefje dan wim dankbaar is?

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9982/hpde-tijd-wilde-kat-begraven.html/comment-page-1#comment-68612
#
pik stalker
13 oktober, 2011 om 21:18

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

rechtiskrom.wordpress.com/2011/10/11/meldingaangifte-holocaustontkenning/#comment-739
holocoustoverlevende
oktober 11, 2011 om 8:44 pm | #17
Beantwoorden | Citaat

This is criminal fake.multiple films are joined.The thin starved looking people were ONLY present during end 1945 during the tyfus outbreaks as consequense of allied blockades and were except two first months all the time in allied occupationhands > this film is criminal fraud and is racial hateseeding! Also german wargovernment including hitler and allieds were fully jewish even ALL the members of the Wannseeconference.So an ALL jewish Case any way!
Waardering: Thumb up 0 Thumb down 0 (0)
#
pik stalker
13 oktober, 2011 om 21:20

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

http://rechtiskrom.wordpress.com/2011/10/11/meldingaangifte-holocaustontkenning/#comment-738
holocoustoverleve oktober 11, 2011 om 8:40 pm | #23
Je reactie is in afwachting van moderatie.
haha zijn vuile censuur kom je over al tegen van die wim.
10 oktober, 2011 om 22:59
10 oktober, 2011 om 22:42

Die wim dankbaar misbruikt hier gegevens als criminele terreur tegen de auteur.

Ten eerste is de breakdown van Micha Kat onmiddelijk na de Persco ‘over de 12 corrupte rechters’ op Schiphol veroorzaakt door een aanval van die 12 corrupte rechters die meneer dankbaar toen ook gelijk als agent naast Meneer Kat neer hebben gezet met alle gevaarlijke saboterende en kwalijke gevolgen van dien zo als vele trouwe Bezoekers en Medestanders zelf heus wel nog weten.

De chronische persoonlijk aanvallen van heer dankbaar via ‘beschuldigingen en insinuaties van geestelijke afwijkingen’ is van de joodse mafia een standaardmaatregel tegen Opstandigen Tegen hun parasietencultuurtje op Ons en mede standaard bij geheime diensten voorkomende slooptaktieken.

Erwin Lensink én hoé die afgebrandt en aangepakt cq beschreven wordt door de msmmafia zéker al vergeten?

Een schade van zulk taktiek chronisch opdringen is dat het altijd wel kans op vatbaarheid maakt indien men een dipje heeft of depressief is.De joodse mafia heeft immers wetenschappelijke werken op het gebied van de laatste snufjes Hersenspoelingen en manipulaties van Geest en Brein alsmede geheel de corrupte academische psychopatenwereld achter zich staan.

Deze vorm van geestelijke pressie en insinuatie kan leiden tot geestelijk verkracht worden.Dwz men wordt van voorgenomen Paden en Keuzes áf gevaagd.Iets wat ze mede chronisch hele Volken zelfs aan doen.En ook alle kinderen op Peuterscholen scholen voortgezet onderwijs en de academien.Die Kinderen hebben na scholen geen enkele Identiteit meer en geen Leven ook en denken allemaal zelfs joods te zijn.En allemaal wel verslaafd aan wat dan ook.

Monarch tavistok mkultra etc zijn geen donkere grotten uit het duistere verleden ergens maar dát zijn de scholen de tv en media de krant en politieke agendas politeke afpersingen bedreigingen en aanslagen op de veiligheid financien en geest en voortdurend scheppen en brengen van vijandige elementen en omstandigheden.Rassenhaat en schuldgevoelens zaaien.

wim dankbaar die mét de aanval van de 12 corrupte rechters mee kwam is zelf een sex deliquent die in het pieter baan zat vanwege misbruik van een Jongetje waarbij drugs in het spel waren en via als gevolg van dat strafrechtelijke proces leerde deze ook joris demmink kennen die hem voor zijn mafiakarretje spande in ruil voor ontslag van strafvervolging.

Wim dankbaar die zijn miljoenen niet met de it handel verdiende maar met heroinehandel en van joris demmink en brouwer in 2009 nog eens vele vele duizenden euros kreeg voor zwijgen en medewerking omtrent ontvangen gegevens over zeer massale misdrijven tegen Volken en de Menselijkheid.

Gegevens waar om job cohen de Waardeloze Koningshuisverkrachter en fanatiek Parkbezoeker de Politiechefs van Nederland nog collectief belaagde en ook in de media en op tv in de hoek duwde met zijn eigen zwarte piet toen ze te hoop liepen er om.

Omdat maxima zurreguitta zijn directe zus is moet óf zijn naam ook vals zijn als zij karakter al is óf de hare.
De job cohen die geen verkiesbare Burgemeesters wil omdat ze nu allen zijn mafia dienen zo en allen ook de Kinderen op schoolreisjes afgelebberd hebben en hem dus dienen en manipuleerbaar zijn.

Wim dankbaar is ook zijn echte naam niet maar wim vollenhoven …ván DE familie van vollenhoven …een bastaardje van pieter ..zo hebben de 12 corrupte rechters en joris denmmink weer de hand op het koningshuis.Via misbruik staatsmiddelen en strafrechtmonpolies.

Btw laat U door de surrogaat emotionele chantages van heer dankbaar inzake de niet gebeurde holocoust niet in de luren leggen.manipuleren en afpersen met misbruik van onze diepste emoties en gevoelens is common bij psychopaten en zeker bronpsychopaten.

De joodse holocoustclaims zijn een criminele en fraudeleus opgelegde fakeschuld om allerlei voordelen en ook om eigen uitroeiingswerken in geheel de westerse wereld rusland en europa te begraven onder eigen gegil beschuldigingen en dreigingen.

De enige echte holocoustontkenners zijn ook alleen de joodse elite cq mafia zelf.

àls U van pruisisch blauw uitgeslagen Stenen zoekt bekijk dan eens de Treintunnels van tussen 1887 en 1967 in Amerika Rusland Scandinavie Europa Engeland waar die joden zelf vele miljoenen Blanken inreden en in die Tunnels vergasten met cyanidekristallen en de vatmethode. De joden hebben honderden miljoenen Blanken geholocoust.Dé holomodors behoren tot die werken des duivels!

Verdere genocidemethoden mét staatsterreur die ze hanteerden zijn röntgenbestralingen tussen ´30 en ´70 …gifstoffen farmaceutica chemicalien en drugs injecteren tabak en alcohol opdringen dwingen gedurende schoolreisjes tot gister.
Milieu vergiftigen met wollmanzouten en chrom 6 en fluor in Ons Drinkwater en ethyllood in de benzine decennialang.De Volken ziek maken en het Immuunsysteem verzwakken met chronische doomsdayberichten dreigingen als afslankingen fusies banenverlies schulden en huisuitzettingen inkomenverlies kunstmatige reccesies constant destabiliseren zo als het is nooit goed en moet anders of we eten te veel of fout etc…chronische valse beschuldigingen waar onder die holocoustfraudes. De islamieten afrikanen en asiaten op Ons en Onze Kinderen loslaten in de beruchte Wijkterrorismen en die de misdaadhand met staatsterrorismen boven de hoofden houden in hun geweld Misdaden en verkrachtingen en drogeringen van Onze Kinderen en Mensen die ze daar om overmatig invoeren en per hoofd via de EU 20.000 euro per aangespoeld persoon betaalden dat afrika bij ons kon aanspoelen waarbij de chronisch destabilisaties van afrika met oorlogen en rampen als de voedselketens vernietigen natuurlijk als een tiet werken.

Tevens zijn de Wijkterrorismen en verkrachtingen een genocide onderdeel van het joodse mafiaplan ter uitroeiing van alle Blanke Volken ook wel eugenetische genocide genoemd …Men verdwijnt elke Generatie meer zonder het te bemerken. Anders om vernietigen ze de islamieten en afrikanen weer met religien oorloghitsen oorlogen DU en verkrachtingen naast massamoorden en genociden ná bezettingen.

Ván de drie miljoen biafranen ruime 45 jaar geleden draaiden ze na ontvangst der hulpgelden de kameras weg en alle drie miljoen hun Skeletten liggen nog in exact de zelfde Woestijn om U maar even een idee te geven met wat voor soort en diepte duivelsheid Monsterlijkheden en demonie U te maken heeft ook inzake de leugens van de holocoust.

Meeste ‘aan holocoust supposed geclaimde verdwenen’ joden kunt U simpel terug vinden door de familie van joden met holocoustuitkering te bekijken en door joden te onderzoeken die na de oorlog massaal valse christelijke namen kregen alsmede dat ze miljoenen Autochtone Families afgeslacht hebben tot 1950 en de Namen van Die Vermoordde Gezinnen en Families Ook geroofd hebben naast hun Huizen Bedrijven Landerijen Statussen en Goederen.Én nota bene ondertussen ALLE Koningshuizen in heel de Wereld overgenomen hebben met moord en doodslag gif en auto ongelukjes.

Dan Komt U Wél op Méér dan zes miljoén uit!

Ooit al eens bedacht dat de joden die een oorlogsuitkering hebben simpel mafialeden zijn die dat als loon hebben voor valse getuigenissen en de holocoustfraudes in stand houden ….náást hysterisch agressieve krokodillentranen uitpersen om áfgeslachte Families Die de hunne Niét Waren…Dè pieter báánmensjes?

Zelfs de joodse nederlander die laatst de Onschuldige Demjanjuk moest besmeuren legde Valse getuigenis af in eigen belang.

Tegelijk Moéten die mafialords in de wetgevingen en politiek aan dé Éèrste Ván de door Autochtone Nederlanders Gedane drie miljoen Aangiften Wegens oorlogsmisdaden Gepleegd tegen Ze dóór joden Nóg Beginnen. Hoé ZÒ Criminele Holocoustontkenningen en Diepste Criminele Kwetsingen en Criminele beledigingen?

Zelfs van de armeense genociden hebben ze voor elkaar gekregen dat de turken dáár hun excuses voor aanboden terwijl ze dat zelf ook al hebben gedaan. Ziet Òok jewwatch.com en realzionistnews.com

Heel de financiele media en bedrijfswereld behoeft toch heden ook geen fantastie meer wié daar het monopolie hebben naast in de staat wet ambtenarij media medische wetenschappelijke en academische metiers en politiek.ALLE 900 miljoén Euro Kijk en Luister Gelden in hand joodse mafia voor mediamonopolien en Leugen Bedrog en Terreur…mét ván de politiék enkel maar de joodse mafialeden in beeld met enig wóord en verhaal!

Dan beheersen en controleren ze van uit staat wet politiek media en ambtenarij alle misdaad in de Burgermaatschappij ook nog …iemand moet ten slotte hun heroine en prostitutiehandel beheren en distribueren.

Dit zijn kleine Geschiedkundige Feiten in een process van asiatische parasitismen dépopulatie en kolonisatieactiviteiten die ze al per 2800 jaar definitief uitvoeren en Plegen sinds ze toén definitief Afrika uit geflikkerd werden na dat Kontinent toen al ruime 17.000 jaar als slaven te hebben gehouden…en nóg!

In 301 voerden ze al ratten uit India in om Europa te dekoloniseren en de Romeinse Beschaving ging daar door er aan daar na Engeland en verder Noordelijker terug richting Rusland. Oh Staat Dát niet in de door hen onderhouden kristallnacht Boekverbrandingen en geschiedsschrijvingen ? Óf wat te denken ván 500.000 sefaridjoden aka noordafrikanen aka marrokkanen injecteren met een polioderivaat dat hiv aids veroorzaakt en ze dan als gast arbeiders per 1962 naar Europa brengen?

Dús holocoust ..Sure going on!

Ván Micha Kat is het een zeer slechte actie om te verkondigen waar en bij wie hij Geestelijke Steun en Bijstand Gaat Zoeken of Gezocht Hééft.

Weet die idioot (Sorry) nóg niet hoé lang dé verrotte arm der joodse mafia IS?

Dé sinds de terreuraanval der 12 corrupte rechters na de Persco opgedoken dankbaar op eens per toén bestaan te blijken wél erg vriendelijke en intieme relatie met Micha Kat doet Mij Concluderen dát wim dankbaar één der aanvallers wás en één der verkrachters Òok. Zulk gedrag van verkrachtingsslachtoffers Herken Ik Wel en Over al.Devotie onderdanigheden meegaandheden pleasen en stockholmschaden.
Máár sexuele Misdrijven naast Dat Jongetje was die altijd al goed mee.Stelen roven en liegen Òok!

Dát Micha Kat door wim dankbaar beschadigd is laat ook het Feit Zién Dát hij die hond meer gewicht geeft in nota bene onbeargumenteerde persoonlijke aanvallen en beledigingen bóven de ook Wél voorkomende Kritieken die dan beargumenteerd zijn van Wél Medestanders Ván Wél Goédbedoelende Participanten en Bezoekers die nog eens vaker dan wim dankbaar ook nog eens geband worden en werden.Wim dankbaar draagt NIETS BIJ saboteert willens en wetens dan ook alleen irriteert en verward wat zijn doel en bedoeling ook is voor joris demmink!

Die is door joris demmink ook speciaal inzake Marianne Vaatstra als spindoctor ingeschakeld.Daar mee voor al geen der Wegen náár joris demmink met hulpje joran van der sloot Leiden!

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9953/breaking-niod-over-de-gaskamers.html#more-9953
“DAVID BARNOUW: DAVID COLE IS EEN IDIOOT * DAVID BARNOUW: MICHA KAT IS EEN IDIOOT * DAVID BARNOUW: IK DISCUSSIEER NIET MET MENSEN DIE MENEN DAT DE AARDE PLAT IS * DAVID BARNOUW KRIJGT 5 MIO PER JAAR MAAR GOOIT DE HOORN ALS HET GAAT OVER DE GASKAMERS”

Hier mee is voldoende aangetoond of aannemelijk gemaakt dat er willens en wetens inkomens en subsiediefraude in het spel kan zijn.Ik neem aan justitie gaat de heer david barnouw en dat niod onderzoeken en bewijs van beweringen van stichting vorderen anderzijds de Gelden terug vorderen?

Bewijs vorderen is ook een mogelijkheid!

Mischien is voor de heer Kat een vervolgartikel over het standpunt van justitie en ministerie van veiligheid hier in een verder verhelderend onderwerp ?

Te meer daar een belanghebbend rechtsbankpresident(? jaren ´90?) hier holocoustontkenning – en daar mee ook te vaak misbruikt inzake een andere mening cq andere versie er in hebbenden aanpakt of saboteert – op eigen houtje strafbaar heeft gesteld.
……ÈN …..een volgend puzzeltje holocoustfraude exposed ……..
http://hetzuur.blogspot.com/2011/08/nazis-zijn-de-gewillige-beulen-van-zion.html
Simon zei

Óver nazi´s …
http://webarchive.yolasite.com/the-nameless-war.php
Les Estatutz de la Jeuerie 1275 [A.D.]
From The Statutes of The Realm.
Vol. 1,
page 221.

THE STATUTES OF JEWRY

Their badge.

And that each Jew after he shall be seven years old, shall wear a badge on his outer garment that is to say in the form of two tables joined of yellow felt of the length of six inches and of the breadth of three inches. “”

Dit Lijkt Óp Dát de gele ster waar de joden Dé Duitsen al 7 decennia óm besmeuren Wél Eens eigen cultuurgebruik Kón Zijn?

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9941/waarom-nu-de-holocaust.html/comment-page-2#comment-68371
Jan Pasveer
11 oktober, 2011 om 16:16

heer @dankbaar 15:51

Die Foto is VALS en genomen van de Doden van de bolsjewistische cq communistische cq stjeka slachtpartij op 50.000 DUITSE mannen vrouwen en kinderen in Bromberg Polen zo dicht bij de duitse grens dat men de kreten en gegil kon horen om een oorlog van Duitsland met polen engeland en rusland uit te lokken.

> Danzigcorridor.

http://www.youtube.com/watch?v=IQvN2Kp21oA
http://www.youtube.com/watch?v=M7PCyTgMjA8
http://wtcdemolition.com/blog/node/1894/results


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9982/hpde-tijd-wilde-kat-begraven.html/comment-page-1#comment-68610
pik stalker
13 oktober, 2011 om 21:14

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

“”MAAK DIT BLAD KAPOT VOOR ZOVER DAT NOG NODIG IS”"

Èn hang posters op van gier stakker bij creches en schooltjes!

(Haha die Ko voorloper in de Geschiedsleer en dan zo een ouderwetse telefoon.Grappig beeld)

Er waren inderdaad nog wat bijdragen die Ik had gesafed op hp die verwijderd werden.

hpdetijd.nl/2011-10-11/kan-t-nog-gekker-met-micha-kat-ja-nu-ontkent-hij-de-holocaust-1?
“”natuurlijk rooms katholieke achtergrond !!!!
ben vd brink 12-10-’11 19:22 “”

HAHA die ben ….JOODSE achtergrond zul je bedoelen!
JTM 13-10-’11 08:21

hpdetijd.nl/2011-10-11/kan-t-nog-gekker-met-micha-kat-ja-nu-ontkent-hij-de-holocaust-1?
En wie dacht jij dat ons stoorde toen we in de zandbak aan het spelen waren en kwam aan gerend met zijn grote stijve besneden geloofsovertuiging en ons gestoord maakte …….JAN?
Rob 13-10-’11 08:17

hetzuur.blogspot.com/2011/10/ronny-naftaniel-beschermt.html?
Simon zei

Kijk kersverse Gevolgen van oa. naftaniel´s werk Leugens en Bedrog….én onderdrukking van Waarheden en Onderzoek!

hpdetijd.nl/2011-10-11/kan-t-nog-gekker-met-micha-kat-ja-nu-ontkent-hij-de-holocaust-1
Israëlisch dissident Gilad Atzmon schreef december 2009: “Het is in Auschwitz, waar jonge Israëli’s genoeg haat opdoen om de Palestijnen te straffen voor door Europeanen begane misdaden” (www.gilad.co.uk ). De Israëlische politica Shulamit Aloni zei onlangs: “Wat wij op de Westbank doen, is erger dan alle pogroms de joden aangedaan . . .” (www.ynetnews.com). Inderdaad, gedurende alle ‘pogroms’ in de Negentiende eeuw in Rusland, kwamen net zoveel joden om als elke drie weken in de bezette gebieden Palestijnen. Wat hieraan toe te voegen? Voor wie heeft dat theatraal herdenken van Joods Lijden, in de Westerse cultuur, die hersenspoeling, dan zin? Niet voor gestorven joden van toen, niet voor Israëliërs van nu en al helemaal niet voor de lijdende en stervende Palestijnen. Als joden in eigen kring joods slachtofferschap en lijden herdenken is dat zeer te respecteren. Als dat middels dwang en manipulatie de rest van de wereld wordt opgedrongen, is er iets fundamenteel fout.
Arminius 13-10-’11 16:50

Kan Ook op naftaniel´s hectaren dóop pércéél!
13 oktober 2011 11:45

hetzuur.blogspot.com/2011/10/ronny-naftaniel-beschermt.html
Simon zei

1) heer naftaniel Kan Men Zo Veel Criminele Feiten Bij Aangeven dat er Wetboeken van Strafrecht BIJ Geschreven Moeten Worden om de Lading van zijn ‘culturele inbreng Juist te Beoordelen.

Het Wel Meest Voorkomende Feit is Wel het Obstrueren ….

hetzuur.blogspot.com/2011/10/joden-verwoesters-black-nation.html?
Simon zei

Doet Me Denken aan hoé ze Ons onder dé Misdaadduim houden inzake hun holocoustfraudes…..

hetzuur.blogspot.com/2011/10/misdaden-der-zionisten.html?
Simon zei

klokkenluideronline.nl/artikel/9941/waarom-nu-de-holocaust.html/comment-page-2#comment-68367
aangifte strafbaar
11 oktober, 2011 om 15:47

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

“ontkenning Holocaust is strafbaar ” ?

Het niet vermelden cq aangeven cq publiek maken van strafbare feiten zo als

fraudes terrorismen criminele activiteiten is ook strafbaar …dus in feite is

de wetgever dwingende kracht achter de werkzaamheden van Micha Kat en
Medewetsdienaren.

Paradox…klaagt een partij of justitie aan zijn zij zelf strafbaar bezig!

@Rudolf Paul 11 oktober, 2011 om 15:12 een gevolg van de wetteloosheid van wetgevers en overheden en geeft al lang veel zinnig en nog meer onzinnig geweld en misdaad waar aan al vele doden gevallen zijn en voor al raciale Wijkterrorismen en aanverwante misdrijven etc.

Door de opzettelijk aangelegde chaotische misdadigheden in de Landen gaat het die kant wel op.Herinner WOBkillerdonner en killswitchhirsch ballin stelden de bevolking daar om ook buiten de wet en maakten Ze vogelvrij > 1991 al en pieterpik kiddyrapekalbfleisch maakte de kinderen wel vogelvrij met zijn creche en schoolmonopolies naar het globale kinder sexplan van rokkefeller waar bij de daar voor misbruikte feminismen en arbeidsplicht voor vrouwen de kinderen ook vogelvrij maakten.
11 oktober 2011 06:50
jayan2@hotmail.com 13-10-’11 21:11http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9982/hpde-tijd-wilde-kat-begraven.html/comment-page-1#comment-68609
""MAAK DIT BLAD KAPOT VOOR ZOVER DAT NOG NODIG IS""

Èn hang posters op van gier stakker bij creches en schooltjes!

(Haha die Ko voorloper in de Geschiedsleer en dan zo een ouderwetse telefoon.)

Er waren inderdaad nog wat bijdragen die Ik had gesafed op hp die verwijderd werden.

hpdetijd.nl/2011-10-11/kan-t-nog-gekker-met-micha-kat-ja-nu-ontkent-hij-de-holocaust-1?
""natuurlijk rooms katholieke achtergrond !!!!
ben vd brink 12-10-’11 19:22 ""

HAHA die ben ....JOODSE achtergrond zul je bedoelen!
JTM 13-10-’11 08:21

hpdetijd.nl/2011-10-11/kan-t-nog-gekker-met-micha-kat-ja-nu-ontkent-hij-de-holocaust-1?
En wie dacht jij dat ons stoorde toen we in de zandbak aan het spelen waren en kwam aan gerend met zijn grote stijve besneden geloofsovertuiging en ons gestoord maakte .......JAN?
Rob 13-10-’11 08:17


hetzuur.blogspot.com/2011/10/ronny-naftaniel-beschermt.html?
Simon zei

    Kijk kersverse Gevolgen van oa. naftaniel´s werk Leugens en Bedrog....én onderdrukking van Waarheden en Onderzoek!

    hpdetijd.nl/2011-10-11/kan-t-nog-gekker-met-micha-kat-ja-nu-ontkent-hij-de-holocaust-1
    Israëlisch dissident Gilad Atzmon schreef december 2009: “Het is in Auschwitz, waar jonge Israëli’s genoeg haat opdoen om de Palestijnen te straffen voor door Europeanen begane misdaden” (www.gilad.co.uk ). De Israëlische politica Shulamit Aloni zei onlangs: “Wat wij op de Westbank doen, is erger dan alle pogroms de joden aangedaan . . .” (www.ynetnews.com). Inderdaad, gedurende alle ‘pogroms’ in de Negentiende eeuw in Rusland, kwamen net zoveel joden om als elke drie weken in de bezette gebieden Palestijnen. Wat hieraan toe te voegen? Voor wie heeft dat theatraal herdenken van Joods Lijden, in de Westerse cultuur, die hersenspoeling, dan zin? Niet voor gestorven joden van toen, niet voor Israëliërs van nu en al helemaal niet voor de lijdende en stervende Palestijnen. Als joden in eigen kring joods slachtofferschap en lijden herdenken is dat zeer te respecteren. Als dat middels dwang en manipulatie de rest van de wereld wordt opgedrongen, is er iets fundamenteel fout.
    Arminius 13-10-’11 16:50

   Kan Ook op naftaniel´s hectaren dóop pércéél!
    13 oktober 2011 11:45


http://hetzuur.blogspot.com/2011/10/ronny-naftaniel-beschermt.html

Simon zei

    1)   heer naftaniel Kan Men Zo Veel Criminele Feiten Bij Aangeven dat er Wetboeken van Strafrecht BIJ Geschreven Moeten Worden om de Lading van zijn 'culturele inbreng Juist te Beoordelen.....http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9968/hpde-tijd-kiest-voor-joris-demmink.html/comment-page-1#comment-68512
Is frank porthuis familie van alexander pechthold?
Same impression
Niko
12 oktober, 2011 om 18:09

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

http://www.hpdetijd.nl/2011-10-11/genova-gate-aivd-bron-bestaat-niet?

even fred teeven met zijn lijst kinder misbruikende politici en ambtenaren er bij bedenken.Even de al ca 16 jaar afgeschermde joris demmink er bij bedenken.Even de Amsterdamse creche en robert m en drentzaak er bij bedenken.De perikelen en ca al dertig moorden rond om de dutroux en getuigen x1 tm x7 er bij bedenken.Even hoe polanski door de joden wereldwijd en zelfs op joodse propoagnadazender het gesprek op misbruikerhanden werd gedragen.Even bedenken dat peter r de vries in 2009 al bij brouwer teeven en hirsch ballin ten kantore zat om even als wim dankbaar ontvangen info over wereld wijde kinder misbruiken met misbruik schoolsystemen ten gelde te maken ……..

Dat ze staat media wets regeringsmiddelen en ambten misbruiken in internationale samenspan zo als de twan huys club regelmatig kinderen die verklaringen aflegden … met zijn vrindjes zo als bullens zo als victor van koppen op tv áf brandde en de Grond in trapte.

Even de wereldwijde massale joodse rabbi rapecases er bij bedenken.En een yidzak rabin die aan de joden adviseert ‘the king´s torah’ om Onze Babies en Kinderen af te slachten > kim de wilde 15 Babies vermoordt en verwond in Belgie > een aan miljoenensubsidiefraudeur rabijn evers verbonden en tevens familie van jdl terrorist bob smalhout en generaal arie van der vlis zijnde tristan van der vlis die een Winkelcentrum leegschoot > de joodse breivik (met mentor de noorse politicus christopher polak > de familie polak -een internationaal opererende joodse mafiafamilie die aanslagen op regeringen Volken en overheden in het vaandel hebben)

Dan even bedenken het kalbfleisch kindercrechemonopolie met misbruik wet en vergunningstelsel voor die pedofielenring.Dan even bedenken dat WOBkiller donner de WOB wilde vernietigen na de vondst met behulp van de WOB van kalbfleisch en zijn kiddy rape monopolie en dat killswitch ballin die Ons in 1991 toch al buiten de wet had gesteld en vogelvrij had gemaakt voor elk gespuis het Internet steeds maar wilde afsluiten na Publicaties over de misbruiken met behulp van schoolsystemen en staat.

Proppen We Vele Artikelen op oa. Klokkenluideronline ér nog BIJ….

Én alle rammeltjes kunnen de kast in.
Joep 12-10-’11 18:03


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9959/zyklon-b-pas-actief-op-257-graden.html/comment-page-2#comment-68498
Niko
12 oktober, 2011 om 14:32

Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

Uitsteken artikel met nieuwe invalshoeken en nog meer vraagtekens er bij op de subsidiefraudeurs gericht.

Het door rusland vrij gegeven auswitsch dodenboek zal mischien ook verhelderen. Een overlijdensrisico lager dan heden nederland anno 2011.

25,7 graden meeste dagen veel kouder en de behandeling van kleding duurde standaard 24 uur > bij 25,7 graden?

Gezien de hysterie hier trof dat dan vast alleen de geduldigste joden?

Ik neem echter aan dat het hier een monsterlijk politiek wapen betreft.http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9941/waarom-nu-de-holocaust.html/comment-page-3#comment-68382
Wim Dankbaar
11 oktober, 2011 om 17:37

Beste “Ko”,

Jij bent nog veel erger dan Micha Kat. Waar hij de Holocaust ontkent onder zijn echte naam, doe jij het anoniem!

Je bent een laffe, enge wezel!

Maar als je je lafheid kunt overwinnen, dan kun je altijd bij me aanbellen om mij je positie over de Holocaust uit te leggen.

Ruysdaelweg 14, 2051 EM Overveen.

023-5268730

dank@xs4all.nl

Wie weet zeg ik dan ook wel: Met dank aan Ko?
http://www.hpdetijd.nl/2011-10-11/kan-t-nog-gekker-met-micha-kat-ja-nu-ontkent-hij-de-holocaust-1?
Nog een klein denkertje voor de joodse hysteriegemeen zijn ze wel schap.

Van de Nederlanders zijn er door uw goede moord en genocidewerken nog maar 2,1 miljoen óver in meest erbarmelijke omstandigheden en voor driekwart in dwanghuwelijken door gangbangs rape drugs en verkrachtingen met joden turken afrikanen islamieten etc.

Dán zijn er 4,4 miljoen islamieten afrikaans en aanverwant tuig en 10 miljoén joden.

WIÈ Denkt U Dát het méést betalen aan al die elitescams uwer heren en adel?

Alleen de 10 miljard elk jaar aan de holocoustscams al.
Laat staan de global warmingscams milieuscams oliescams en staatsberovingen de marchallhulpscam CO2 tradingscams Pensioenfondsroven en stockmarketraids bankenscams etc !

Het is nooit geweest een zaak van joden tegen welke vijand dan ook en nu helemaal een zaak ván joodse mafia beroofd joodse volk....Naast u al millenia over de Aardbol rónd jagen van oorlog revoluties moord en plunder naar moord en plunder met dat bijbeltje onder hun armpjes!

Uw nationalisme is tegen u misbruikt daar mee u niet zou zien dat het enkel nog joods is alle bedrog en oplichting ook.
jerome 12-10-’11 00:04


http://www.hpdetijd.nl/2011-10-11/kan-t-nog-gekker-met-micha-kat-ja-nu-ontkent-hij-de-holocaust-1?
Nog een Vraagje aan de holocoustlovers.